Creveți Cajun cu crupe de brânză

Creveți Cajun cu crupe de brânză
Cajun creveți cu crupe de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 406 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 4319 fani. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Un amestec de ardei gras, frunze de dafin, crupe obișnuite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis, Cajun Snapper și creveți peste șuncă brânză Cheddar crupe cu ardei rosu Coulis, și Cajun Creveți & Crupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele, apa, baza de supă de pui și sarea afumată la fiert într-o cratiță; bateți încet în grâu, reduceți focul la minim și acoperiți tigaia. Se fierbe până când grăsimile sunt fragede și groase, aproximativ 20 de minute. Păstrați grăsimile calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CrupeCrupe
ApăApă
SupăSupă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
TigaieTigaie
2
Se rumenesc felii de cârnați de andouille cu ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu; scoateți cârnații și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
Ulei VegetalUlei Vegetal
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Gatiti si amestecati ardeiul gras verde, ceapa galbena, telina si ardeiul jalapeno in aceeasi tigaie pana cand ceapa este frageda si translucida, aproximativ 10 minute. Se amestecă usturoiul și condimentul Cajun; gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Condimente CajunCondimente Cajun
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
țelinățelină
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă făina în legume până se acoperă bine; amestecați treptat roșiile prăjite la foc și vinul alb, gătind până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la minim, amestecați frunza de dafin în sos și fierbeți timp de 5 minute; condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prăjite La FocRoșii Prăjite La Foc
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Vin AlbVin Alb
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
5
Amestecați cârnații andouille fierți și creveții în sos și gătiți, amestecând des, până când cârnații sunt fierbinți și creveții sunt roz și nu mai translucizi, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
CârnațiCârnați
CrevețiCreveți
SosSos
6
Chiar înainte de servire, amestecați brânzeturile de Cheddar și parmezan în grâu până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză CheddarBrânză Cheddar
CrupeCrupe
7
Pentru a servi, lingurați grătarele pe o farfurie de servire și acoperiți cu creveți, felii de cârnați și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CrevețiCreveți
CrupeCrupe
SosSos
8
Garnisiți cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista