Creveti Pat
Creveti pat este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 7 porții. O porție conține 267 calorii, 9g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, șobolani, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Țara Pate (Pâté de Campagne), Codiță De Bou P-X-X-X-X-X-X-X-X, și P-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați șobolani; sotati pana cand se inmoaie. Se amestecă condimentele de creveți și fructe de mare. Gătiti 3 până la 5 minute sau până când creveții sunt roz și fierți.
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin.
Adăugați ingredientele rămase; puls pentru a combina. Lingura în servire ciob. Acoperiți și răciți.
Se servește cu chipsuri de pita prăjite, felii de baghetă prăjite sau biscuiți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Anger Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.