Creveti cu R-Ulmoulade
Creveți cu R Rormormoulade ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 187 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,9 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, piper cayenne, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Remouladă De Creveți, Remouladă De Creveți, și Remouladă De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția creveților, într-un castron mic și amestecați până se combină bine. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până când este gata de servit.
Puneți creveții într-o strecurătoare mare; rulați sub apă rece până se decongelează. Se usucă cu prosoape de hârtie, se pune într-un castron, se acoperă și se dă la frigider cel puțin 30 de minute sau până la 6 ore înainte de servire.
Aranjați creveții pe un platou și serviți cu rmoulade.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.