Crepe De Cireșe De Ciocolată

Crepe De Cireșe De Ciocolată
Chocolate Cherry Crepes este o rețetă mediteraneană care servește 6. Acest mic dejun are 479 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru 1,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, migdale albite, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Crepe De Ciocolată Cu Cireșe, Crepe Cu Cremă De Ciocolată-Cireșe, și Crepe cu Mascarpone și ciocolată cu compot de cireșe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați umplutura de plăcintă și extractul de migdale; acoperiți și refrigerați până se răcește. Pentru clătite, așezați laptele, ouăle, untul, migdalele și făina într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Topping Batut Si Menta, OptionalTopping Batut Si Menta, Optional
(23)(23)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
CrepeCrepe
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încălziți un 8-in ușor uns. tigaie antiaderentă; se toarnă aproximativ 2 linguri de aluat în centrul tigaiei. Ridicați și înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand partea de sus apare uscata si partea de jos este maro auriu; întoarceți și gătiți cu 15-20 de secunde mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți-l pe un suport de sârmă. Repetați cu aluatul rămas, ungând tigaia după cum este necesar. Stivați crepele răcite cu hârtie cerată sau prosoape de hârtie între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Pentru umplutură, într-un amestec, bateți smântâna și ciocolata topită până se formează vârfuri moi. Lingurați aproximativ 2 linguri peste fiecare crep; rulați. Se acoperă cu amestec de cireșe și se presară cu migdale tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă

Clătite în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și șampanie. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista