Crepe cu Ricotta: Crespelle al Formaggio
Crepe cu Ricotta: Crespelle al Formaggio ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 261 de calorii, 14 g de proteine și 18 g de grăsimi. Pentru 83 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ricottan într-o strecurătoare, nucșoară, salam și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Broth with Crespes (Crespelle en Brodo), Broth with Crespes (Crespelle en Brodo) și Flame Job Crespelle (con Ricotta Frescan E Tarocchi Carbonizzati).
Instrucțiuni
Puneți făina într-un bol mare de amestecare. Spargeți ouăle peste făină și amestecați-le.
Adăugați sare și amestecați laptele, câte puțin, până se încorporează tot laptele. Lăsați aluatul să stea timp de 20 de minute.
Combinați toate ingredientele de umplutură, cu excepția untului.
Se încălzește o tigaie antiaderentă de 6 inci până se încinge și se unge cu ulei de măsline. Reduceți căldura la mediu și turnați 1 1/2 până la 2 linguri de aluat în tigaie. Gătiți 30 până la 40 de secunde, până când devine auriu pal, apoi întoarceți. Gatiti pe cealalta parte 20 de secunde si scoateti pe o farfurie. Continuați procesul până când toată aluatul a fost folosit, obținând între 17 și 19 crespelle. Umpleți fiecare crespelle cu 3 linguri de amestec de brânză și împăturiți în jumătate. Continuați să umpleți crespelle până când toate sunt pline. Asigurați-vă că lăsați 4 linguri din amestecul de brânză pentru topping.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ungeți cu unt partea de jos și toate părțile unui vas de copt ceramic de 10 pe 8 inci cu 1 lingură de unt.
Așezați crespelle umplute într-un strat suprapus în tava de copt. Ungeți amestecul de brânză rămas deasupra, ungeți cu untul rămas și puneți la cuptor pentru 12 până la 15 minute, până când este fierbinte și crocant deasupra.
Scoateți și serviți fierbinți sau lăsați să se odihnească și serviți la temperatura camerei.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, șampanie, Bordeaux, Moscato Dasti, Burgundia Albă
Crem Sherry, Porto și șampanie sunt alegerile mele de top pentru crepe. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Blanc de Bleu Cuvee Mousseux cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu este un vin premium din California Chardonnay, cu un plus de afine și este un vin spumant delicat rezervat sărbătorilor memorabile. Oferă arome seducătoare și efervescență aromatică proaspătă - pastelat viu cu afine. Toate acestea sunt conținute într-o sticlă impresionant de sexy, cu fler de bun gust. Fructele pentru Blanc de Bleu sunt cultivate în podgoriile liniștite din California de Nord, cunoscute pentru briza lor răcoroasă și limpede - condiții ideale pentru strugurii exclusivi și soluri care accentuează profund caracteristici aromate. Acest vin spumant se potrivește bine cu aperitive, sushi și mese foarte ușoare.