Creolă De Pui

Creolă De Pui
Această rețetă servește 6 și costă 1,67 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 291 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos de roșii, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creole de pui pentru doi, Creolă De Pui, și Creolă De Pui.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați pui și șuncă; saut 10 minute sau până când puiul este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
șuncășuncă
3
Scoateți amestecul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa, busuiocul, oregano și usturoiul în tigaie. Saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă; se amestecă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați roșii și următoarele 8 ingrediente (roșii prin pimento); aduceți la fierbere. Întoarceți amestecul de pui în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 40 de minute. Se amestecă mazărea; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
TomateTomate
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista