Cremă Dublă De Cană De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cremă dublă de cupă de nucă de cocos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 468 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smântână grea, cremă de nucă de cocos, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cremă De Nucă De Cocos, Cremă De Nucă De Cocos La Cuptor, și Cremă de nucă de cocos cu căpșuni și lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru preparare: poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 163°. ungeți ușor opt ramekine de 4 uncii sau feluri de mâncare souffl.
Încălziți laptele cu ceașcă de smântână într-o cratiță medie la foc mediu-mic până se formează o piele, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nuca de cocos.
Se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
Se toarnă amestecul infuzat cu nucă de cocos printr-o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu pânză de brânză într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni, apăsând pe solide cu spatele unei linguri pentru a îndepărta tot lichidul. (Sau așezați nuca de cocos într-o bucată de pânză de brânză și stoarceți-o pentru a îndepărta tot lichidul.) Ar trebui să existe aproximativ ceașcă lapte de cocos. Rezervați nuca de cocos.
Adăugați suficientă cremă rămasă în lichid pentru a egala 2 căni, apoi transferați într-o cratiță medie curată.
Adăugați zahărul brun și fasolea de vanilie și încălziți amestecul la foc mediu până se formează o piele. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Se ia de pe foc și se răzuie semințele din boabele de vanilie în amestecul de cremă. Se răcește timp de 5 minute.
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu până se combină.
Adăugați amestecul de smântână fierbinte la gălbenușurile de ou într-un flux lent și constant, amestecând constant.
Se toarnă crema printr-o strecurătoare cu plasă fină sau capac de porțelan într-o cană de măsurare cu 4 căni.
Se toarnă crema uniform în ramekinele pregătite și se pune într-o tigaie.
Introduceți tigaia în cuptor și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 35 de minute, rotiți tigaia și coaceți încă 20 de minute sau până când centrele sunt doar setate (un cuțit introdus în centru va ieși curat).
Scoateți cremele din tava de copt și așezați-le pe un suport de răcire până la temperatura camerei. Răciți cremele, neacoperite, la frigider, timp de 2 ore. Când este rece, acoperiți și refrigerați până când este gata de servit. Cremele pot fi făcute cu până la 2 zile înainte.
Pentru a face crema de nucă de cocos: între timp, creșteți temperatura cuptorului la 177°. aruncați ceașcă de nucă de cocos rezervată cu 1 lingură de zahăr de cofetari pe o foaie de biscuiți și întindeți-o într-un singur strat. Prăjiți pe raftul din mijloc al cuptorului, amestecând ocazional, timp de 4 până la 5 minute, sau până devine auriu. Urmăriți acest lucru cu atenție, deoarece nuca de cocos poate arde rapid. Pune deoparte.
Tăiați mărunt nuca de cocos rezervată rămasă într-un mini robot de bucătărie; pus deoparte. Bateți smântâna, 1 linguriță de zahăr cofetari și extractul de vanilie într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Îndoiți nuca de cocos tocată.
Pentru a asambla desertul: acoperiți cremele răcite cu o păpușă de cremă de nucă de cocos, apoi presărați fiecare cu o linguriță de nucă de cocos prăjită.
Serviți cu felii de ananas, dacă doriți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;