Cremă Dublă De Cană De Nucă De Cocos

Cremă Dublă De Cană De Nucă De Cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cremă dublă de cupă de nucă de cocos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 468 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smântână grea, cremă de nucă de cocos, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cremă De Nucă De Cocos, Cremă De Nucă De Cocos La Cuptor, și Cremă de nucă de cocos cu căpșuni și lime pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru preparare: poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 163°. ungeți ușor opt ramekine de 4 uncii sau feluri de mâncare souffl.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
1
Încălziți laptele cu ceașcă de smântână într-o cratiță medie la foc mediu-mic până se formează o piele, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește, apoi se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore sau până la 8 ore.
4
Se toarnă amestecul infuzat cu nucă de cocos printr-o strecurătoare cu plasă fină căptușită cu pânză de brânză într-o cană de măsurare a lichidului cu 2 căni, apăsând pe solide cu spatele unei linguri pentru a îndepărta tot lichidul. (Sau așezați nuca de cocos într-o bucată de pânză de brânză și stoarceți-o pentru a îndepărta tot lichidul.) Ar trebui să existe aproximativ ceașcă lapte de cocos. Rezervați nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
5
Adăugați suficientă cremă rămasă în lichid pentru a egala 2 căni, apoi transferați într-o cratiță medie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați zahărul brun și fasolea de vanilie și încălziți amestecul la foc mediu până se formează o piele. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
7
Se ia de pe foc și se răzuie semințele din boabele de vanilie în amestecul de cremă. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
SemințeSemințe
8
Bateți gălbenușurile într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Adăugați amestecul de smântână fierbinte la gălbenușurile de ou într-un flux lent și constant, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se toarnă crema printr-o strecurătoare cu plasă fină sau capac de porțelan într-o cană de măsurare cu 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
11
Se toarnă crema uniform în ramekinele pregătite și se pune într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
12
Introduceți tigaia în cuptor și adăugați suficientă apă fierbinte pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
13
Coaceți timp de 35 de minute, rotiți tigaia și coaceți încă 20 de minute sau până când centrele sunt doar setate (un cuțit introdus în centru va ieși curat).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
14
Scoateți cremele din tava de copt și așezați-le pe un suport de răcire până la temperatura camerei. Răciți cremele, neacoperite, la frigider, timp de 2 ore. Când este rece, acoperiți și refrigerați până când este gata de servit. Cremele pot fi făcute cu până la 2 zile înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Tava De CoptTava De Copt
15
Pentru a face crema de nucă de cocos: între timp, creșteți temperatura cuptorului la 177°. aruncați ceașcă de nucă de cocos rezervată cu 1 lingură de zahăr de cofetari pe o foaie de biscuiți și întindeți-o într-un singur strat. Prăjiți pe raftul din mijloc al cuptorului, amestecând ocazional, timp de 4 până la 5 minute, sau până devine auriu. Urmăriți acest lucru cu atenție, deoarece nuca de cocos poate arde rapid. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Nucă De CocosNucă De Cocos
Cookie-uriCookie-uri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
16
Tăiați mărunt nuca de cocos rezervată rămasă într-un mini robot de bucătărie; pus deoparte. Bateți smântâna, 1 linguriță de zahăr cofetari și extractul de vanilie într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Îndoiți nuca de cocos tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Nucă De CocosNucă De Cocos
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
17
Pentru a asambla desertul: acoperiți cremele răcite cu o păpușă de cremă de nucă de cocos, apoi presărați fiecare cu o linguriță de nucă de cocos prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Nucă De CocosNucă De Cocos
18
Serviți cu felii de ananas, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
19
articol var
20
Type_27_data = {};
21
articol
22
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista