Cremă de supă Ruben

Cremă de supă Ruben
Crema de supă Ruben ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 220 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,34 USD pe porție. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, carne de vită, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cremă delicioasă de supă Ruben, Supă Ruben, și Supă Ruben.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 10 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
3
Combinați amidonul de porumb și apa, amestecând până se omogenizează; amestecați amestecul în supă. Se aduce la fierbere; se fierbe, amestecând continuu, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
SupăSupă
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați brânză mărunțită și frișcă, amestecând până se topește brânza. Completați fiecare porție cu cuburi de pâine de secară prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
FrișcăFrișcă
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
SecarăSecară

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista