Cremă de pătrunjel și Hominy
Pătrunjelul Creamed și Hominy ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de ceapă, unt, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Ingredientul Secret (pătrunjel): Spaghete cu Pesto de pătrunjel, Hominy Spoonbread, și Hominy Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Țineți o grămadă de pătrunjel lângă tulpini și, începând din partea de sus a buchetului, tăiați grosier pătrunjelul transversal până ajungeți la partea mai groasă a tulpinilor; aruncați tulpinile. Repetați cu ciorchinii rămași. Spălați pătrunjelul tocat într-un bol mare cu apă, apoi scurgeți.
Adăugați sare în apa clocotită, apoi adăugați pătrunjelul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță mare, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați usturoiul, creșteți căldura până la moderată și gătiți până la parfum, aproximativ 3 minute.
Se adaugă stocul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute.
Adăugați smântâna și șunca de țară și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă pătrunjelul fiert și mămăliga, se acoperă și se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până se încălzește, aproximativ 8 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci. Acoperiți cu folie.
Coaceți homina timp de aproximativ 20 de minute sau până la barbotare. Într-un castron mic, aruncați pesmetul cu untul topit. Porniți broilerul.
Presărați firimiturile de pâine peste mămăligă și fierbeți aproximativ 1 minut sau până când firimiturile se rumenesc.
Serviți conductele fierbinți.
Faceți înainte: rețeta poate fi pregătită prin Pasul 2 cu o zi înainte.