Cremă De Pui Mlaștină Cu O Lovitură

Cremă De Pui Mlaștină Cu O Lovitură
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Cremă de pui cremoasă cu o lovitură ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 601 calorii, 37g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de coapse de pui, bulion de pui, cremă condensată de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este bine. Încercați Supă cremoasă de ciuperci ~ cu o "lovitură", Salata de pui kick ' n a lui Big Daddy, și Castron de Quinoa de pui și legume cu o lovitură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coapsele de pui, apa și 1 cub de bulion într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura la foc mic și gătiți coapsele de pui până când sunt foarte fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Bouillon CubeBouillon Cube
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți coapsele de pui din tigaie și degresați grăsimea din stoc; ar trebui să existe aproximativ 4 1/2 căni de lichid. Separați carnea de pui de oase și piele și tocați carnea. Aruncați oasele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Întoarceți carnea de pui în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativBucăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (aproximativ
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4
Se amestecă în ceapă, ardei gras roșu și portocaliu, curcan kielbasa, orez, condimente italiene, fulgi de ardei roșu, sare de usturoi și încă 2 cuburi de bouillon de pui. Aduceți amestecul la foc mic, acoperiți oala și fierbeți la foc mic până când orezul este gătit și fraged, aproximativ 20 de minute. Se amestecă după 10 minute și din nou după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De PuiCub De Bouillon De Pui
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Turcia KielbasaTurcia Kielbasa
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se ia de pe foc și se amestecă în crema de supă de ciuperci până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
6
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista