Cremă De Orez Cu Nucă De Cocos
Nevoie de o desert fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Crema de orez cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 503 calorii, 12g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de apă, jumătate și jumătate, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, Cremă De Nucă De Cocos, și Plăcintă cu cremă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. aduceți laptele de cocos, apa și 1/4 cană de zahăr la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă orezul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți ușor până când orezul este fraged și lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute. Între timp, încălziți jumătate și jumătate într-o cratiță mică la foc mediu (nu lăsați-o să fiarbă).
Bateți împreună ouăle, vanilia și zahărul rămas într-un castron mediu.
Șoptind constant, turnați încet jumătatea caldă și jumătate în amestecul de ouă. Îndepărtați și aruncați orice spumă care se ridică la suprafață. Se amestecă orezul.
Transferați într-un vas de copt de 8 pe 8 inci.
Așezați vasul într-o tigaie mai mare sau într-un vas de copt și transferați-l în raftul cuptorului. Adăugați cu grijă suficientă apă fierbinte în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului mai mic.
Coaceți până când crema este setată, aproximativ 1 oră.
Așezați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața cremei înainte de a o refrigera. Acest lucru împiedică formarea unei piele.