Cremă de lămâie Meyer congelată cu sos de mure

Cremă de lămâie Meyer congelată cu sos de mure
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Crema de lămâie Meyer congelată cu sos de mure ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, frișcă grea, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Paste cu trufe negre cu sos de cremă de lămâie Meyer, Bombay Sapphire Blackberry și Meyer Lemon Tom Collins, și Clătite Meyer Lemon Ricotta cu compot de mure.

Instrucțiuni

1
Bateți 1/2 cană de zahăr, 5 linguri de suc de lămâie, gălbenușuri de ou și sirop de porumb într-un castron mic de metal pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită; bateți până când amestecul este gros și pufos și termometrul introdus în registrele de amestec 180 F, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați vasul cu amestecul de gălbenușuri peste vasul mai mare umplut cu gheață și apă până când amestecul este rece, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Între timp, folosind mixerul electric, bateți smântâna, 1 1/2 lingurițe de coajă de lămâie și 1 lingură de zahăr într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de gălbenuș răcit în smântână în 3 adaosuri. Acoperiți și congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se amestecă fructele de pădure și orice sucuri acumulate, rămânând 1 lingură de zahăr, 1 1/2 linguriță suc de lămâie și 1/4 linguriță coajă de lămâie într-un castron mic; lăsați să stea 10 minute. Zdrobiți grosolan jumătate din fructe de pădure într-un castron pentru a îngroșa sucurile. Scoateți crema de lămâie în boluri mici. Completați fiecare cu 1 lingură rotunjită sos de fructe de pădure și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
LămâieLămâie
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista