Cremă De Ciuperci-Pui
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Cremos ciuperci-pui ar putea fi o reteta minunat pentru a încerca. Această rețetă servește 35. O porție conține 29 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți ceapă, muștar gri Poupon dijon, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci, Pui De Ciuperci Cremoase, și Pui De Ciuperci Cremoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se Încălzește 1 Lingură. de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul; gătiți până se rumenesc pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați restul de 1 lingură. ulei în tigaie; gătiți și amestecați până se înmoaie.
Adăugați supă și muștar; se amestecă cu biciul de sârmă până se amestecă bine.
Întoarceți puiul în tigaie; acoperiți. Reduceți căldura la minim; fierbeți 10 minute sau până când puiul este gătit.
Așezați puiul pe farfuria de servire. Se amestecă sosul; lingura peste pui.