Cremă de brânză și pâine de grâu de migdale

Cremă de brânză și pâine de grâu de migdale
Crema de brânză și pâine de grâu de migdale este o vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 299 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză frișcă, migdale, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Brânză cremă de căpșuni din grâu integral îndepărtează pâinea cu glazură Nutella, Scorțișoară migdale ciocolată neagră pâine de maimuță cu cremă de brânză burniță, și Pâine Integrală De Grâu Prăjită Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apă caldă, zahăr brun și drojdie într-un castron mare de amestecare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute. Ungeți un castron mare separat și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă frisca de brânză, migdalele, laptele, uleiul vegetal, mierea și sarea în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
FrișcăFrișcă
MigdaleMigdale
BrânzăBrânză
MiereMiere
DrojdieDrojdie
LapteLapte
SareSare
4
Se transferă într-un blender; se amestecă până devine cremos și neted.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Amestecați încet făina universală și amestecul de brânză cremă împreună într-un castron mare; adăugați făină integrală de grâu. Se amestecă pentru a face un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Așezați aluatul în vasul uns, rotind o dată pentru a unge partea superioară a aluatului. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să stea până la dimensiunea dublă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
9
Puneți aluatul în jos și frământați din nou pe o suprafață făinoasă; se formează într-o pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
10
Așezați aluatul în tigaia unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
11
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, 45 de minute.
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea se face la mijloc și blatul se rumeneste, 50 până la 60 de minute. Acoperiți pâinea cu folie de aluminiu dacă devine prea întunecată în timpul procesului de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista