Cremă de brânză și pâine de grâu de migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați brânza cremă și pâinea de grâu de migdale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 299 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, făină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brânză cremă de căpșuni din grâu integral scoateți pâinea cu glazură de Nutella, Scorțișoară migdale ciocolată neagră maimuță Pâine cu cremă de brânză burniță, și Pâine Prăjită De Grâu Integral De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați apa caldă, zahărul brun și drojdia într-un bol mare de amestecare; amestecați bine.
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute. Ungeți un bol mare separat și dați deoparte.
Amestecați brânza frișcă, migdalele, laptele, uleiul vegetal, mierea și sarea în amestecul de drojdie.
Transferați într-un blender; amestecați până la crem și neted.
Amestecați încet făina universală și amestecul de brânză cremă împreună într-un castron mare; adăugați făină integrală de grâu. Se amestecă pentru a face un aluat neted.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Așezați aluatul în vasul uns, întorcând o dată pentru a unge partea superioară a aluatului. Acoperiți vasul cu un prosop și lăsați să stea până la dimensiunea dublă, aproximativ 45 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de pâine de 5x9 inci.
Puneți aluatul în jos și frământați din nou pe o suprafață făinoasă; se formează într-o pâine.
Așezați aluatul în tigaia de pâine unsă.
Lăsați să se ridice într-un loc cald până la dimensiunea dublă, 45 de minute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea se face la mijloc și se rumeneste deasupra, 50 până la 60 de minute. Acoperiți pâinea cu folie de aluminiu dacă devine prea întunecată în timpul procesului de gătit.