Cremă de brânză înghețată cu unt brun și Bourbon
Crema de brânză glazură cu unt brun și Bourbon ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă servește 120. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, smântână grea, zahăr pentru cofetari și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Toțiretetele au 84 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Încercați Cupcakes de morcovi cu glazură de brânză cremă de unt brun, Zucchini baruri cu unt maro crema de branza glazura, și Roșii de scorțișoară din catifea roșie cu glazură de brânză cremă de unt maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/2 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă ocazional și se gătește până când solidele din lapte se rumenesc și dau un parfum de nuci, 15 până la 20 de minute.
Combinați restul de 1/4 unt și cremă de brânză într-un bol de amestecare.
Se toarnă untul rumenit în vasul de amestecare și se lasă deoparte aproximativ trei minute, lăsând untul cald să înmoaie crema de brânză și untul rece. Răzuiți semințele negre din fasolea de vanilie și adăugați-le în castron.
Adăugați bourbonul și amestecați la viteză mică până se omogenizează.
Adăugați treptat zahărul și smântâna cofetarilor, alternând între cele două, până când se atinge consistența corespunzătoare. Dacă glazura este prea moale pentru decorare, refrigerați-o aproximativ o jumătate de oră înainte de utilizare.