Cremă De Brânză Cremă De Umplere

Cremă De Brânză Cremă De Umplere
Crema de brânză cremă de umplere este un vegetarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți cremă de brânză, lapte, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 12%. Încercați Pufuri de cremă cu umplutură de cremă, Umplutură de cremă de tort și Cannoli, și Tort de morcovi cu umplutură de cremă de Pecan și glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 2 ingrediente într-o cratiță grea; bateți ouăle și laptele până se omogenizează. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, 8-10 minute sau pana cand amestecul ajunge la o grosime de budinca racita. Aduceți la fierbere, amestecând constant; fierbe, amestecând constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc și se amestecă crema de brânză și vanilie până se topește brânza. Se răcește la temperatura camerei (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
3
Așezați folia de plastic direct pe amestec (pentru a preveni formarea unui film) și răciți 6 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista