Cremă De Banane-Caramel
Crema de banane-Caramel necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 59 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 261 calorii. Un amestec de banane, zahăr, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cremă de Caramel cu nucă de cocos-banană {cartea de bucate a lunii }, Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat, și Cremă De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti zaharul intr-o tigaie rotunda de 8 inci (cu laturile de 2 inci) la foc mediu, scuturand tigaia ocazional, 5 minute sau pana cand zaharul se topeste si devine maro auriu deschis.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să stea 5 minute. (Zahărul se va întări.)
Procesați gălbenușurile de ou și următoarele 6 ingrediente într-un blender până se omogenizează.
Se toarnă amestecul peste zahărul caramelizat în tigaie. Acoperiți amestecul cu folie de aluminiu.
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie pentru pui.
Adăugați apă fierbinte (15
pentru a pan la o adâncime de 2/3 inch.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când un cuțit introdus în centrul cremei iese curat.
Scoateți tava de tort din Baia de apă; se răcește complet pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore.
Rulați un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; inversați pe o farfurie de servire.
Sfat: 8-oz. blocurile de brânză cremă cu 1/3 mai puțin grăsime au urme pe ambalaj notând 1 oz. măsurători. Prin utilizarea acestor mărci, este ușor de măsurat 3 oz. de brânză cremă de care aveți nevoie pentru această rețetă.