Cremă Chipotle-Baie De Fasole Neagră

Cremă Chipotle-Baie De Fasole Neagră
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Chipotle cremos-Dip de fasole neagră ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 65 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de baie de fasole, ardei chipotle în sos adobo, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Prăjituri de Quinoa cu cartofi dulci Chipotle și fasole neagră cu sos cremos de Avocado, Fasole Neagră Chipotle Dip, și Chipotle Black Bean Dip.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună toate ingredientele. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Cava Mestres Reserva Brut 1312. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista