Creme Bavareze De Ciocolată

Creme Bavareze De Ciocolată
Ciocolata creme Bavareze este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 281 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână grea, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creme De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, Creme De Mentă De Ciocolată, și Creme De Castane De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Ulei ușor Patru 6 oz (180ml) ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Încălziți laptele într-o cratiță mică la foc mic până fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Bateți zahărul și gălbenușurile împreună și adăugați puțin din laptele fierbinte. Se amestecă amestecul de ouă în cratiță. Amestecați constant cu o lingură de lemn până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi lingura (185f /85C pe un termometru citit instant). Nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se strecoară printr-o sită de sârmă într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Adăugați ciocolata, lăsați să stea câteva minute, apoi amestecați până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
6
Presărați gelatina peste 3 linguri de apă rece într-un vas mic rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Lăsați să stea 5 minute, până când este spongios.
8
Așezați vasul într-o tigaie mică cu apă foarte fierbinte și amestecați până se dizolvă gelatina. Se amestecă în amestecul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
9
Se da la frigider, amestecand ocazional, pana se raceste si pe punctul de a se seta. Bateți ușor crema până se formează vârfuri moi. Nu exagera. Îndoiți crema în amestecul de ciocolată și turnați în ramekins. Acoperiți fiecare cu folie de plastic și dați-l la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Înmuiați fiecare ramekin foarte scurt în apă foarte fierbinte și inversați cremele pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Se ornează cu frișcă și ciocolată rasă și se servește răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
12
articol var
13
Type_27_data = {};
14
articol
15
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista