Creme Bavareze De Ciocolată
Ciocolata creme Bavareze este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 281 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte, smântână grea, gelatină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creme De Ciocolată Cu Nucă De Cocos, Creme De Mentă De Ciocolată, și Creme De Castane De Ciocolată.
Instrucțiuni
Ulei ușor Patru 6 oz (180ml) ramekins.
Încălziți laptele într-o cratiță mică la foc mic până fierbe.
Bateți zahărul și gălbenușurile împreună și adăugați puțin din laptele fierbinte. Se amestecă amestecul de ouă în cratiță. Amestecați constant cu o lingură de lemn până când crema este suficient de groasă pentru a acoperi lingura (185f /85C pe un termometru citit instant). Nu fierbeți.
Se strecoară printr-o sită de sârmă într-un bol.
Adăugați ciocolata, lăsați să stea câteva minute, apoi amestecați până se topește.
Presărați gelatina peste 3 linguri de apă rece într-un vas mic rezistent la căldură.
Lăsați să stea 5 minute, până când este spongios.
Așezați vasul într-o tigaie mică cu apă foarte fierbinte și amestecați până se dizolvă gelatina. Se amestecă în amestecul de ciocolată.
Se da la frigider, amestecand ocazional, pana se raceste si pe punctul de a se seta. Bateți ușor crema până se formează vârfuri moi. Nu exagera. Îndoiți crema în amestecul de ciocolată și turnați în ramekins. Acoperiți fiecare cu folie de plastic și dați-l la frigider până se fixează, cel puțin 2 ore.
Înmuiați fiecare ramekin foarte scurt în apă foarte fierbinte și inversați cremele pe farfurii.
Se ornează cu frișcă și ciocolată rasă și se servește răcit.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;