Crab Quiche Coace
Crab Quiche coace ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de pesmet, brânză elvețiană, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Crab Quiche II, Quiche De Crab, și Quiche De Crab.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 30-35 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de tăiere.
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur]()
Chateau Bellevue Peycharneau Bordeaux Superieur
Un rubin frumos, strălucitor și elegant ??culoare. Nas bogat și puternic de fructe roșii, cu vanilie și note prăjite. Delicat la gust, lemnos, cu arome de lemn dulce și fructe roșii, condimentat fin, cu un finisaj lung și tanic.