Crab Prăjit În Stil Cioppino

Crab Prăjit În Stil Cioppino
Crabul prăjit în stil Cioppino este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 687 calorii, 84G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $6.29 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, crabi dungeness, roșii în suc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Quick Crab Cioppino, Cioppino În Stil San Francisco, și Cioppino în stil venețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul în tigaie mare rezistentă la cuptor sau tigaie mare de prăjire metalică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Addonion și usturoi;saut până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați vin; creșteți căldura lamare și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați suc de scoici, roșii cu suc, 1 cană de apă, frunze de dafin, pătrunjel și piper roșu zdrobitși aduceți la fierbere. Condimentează după gust cusare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Se fierbe 15 minute.
7
Adăugați bucăți de crab; nestle în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
CrabiCrabi
8
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți până când crabpieces sunt încălzite, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Așezați crabul cu sucuri într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate98
Revista