Crab Parfait este un lactate gratuit și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 248 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de baghetă, Mango, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rețetă Parfait de fructe și iaurt (struguri și granola Parfait), parfait de iaurt amarant – parfait amarant cu fructe, și Rangoane de Crab (pufuri de Crab) cu sos dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pansamentul, amestecați împreună maioneză, ketchup, cayenne, muștar uscat, ceapă, suc de lămâie și pătrunjel. Condimentează pansamentul cu sare și piper. Îndoiți carnea de crab și caperele, întoarceți-vă pentru a acoperi. Folosind un pahar clar de parfait sau un pahar de șampanie, scoateți o lingură plină de mango tăiat cubulețe pe fundul paharului. Apăsați ușor cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pudră De Muștar
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi)
Crabmeat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Adăugați un strat de carne de crab deasupra, apăsând din nou în jos, urmat de un strat de verdeață mixtă tocată. Repetați straturile. După ultimul strat de verdeață, lingurați o movilă finală de salată de crab deasupra. Repetați cu restul de 3 pahare.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Vin Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.