Crab Dungeness Prăjit La Cuptor
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Crabul Dungeness prăjit la cuptor ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 170g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1325 calorii. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, crabi dungeness, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Macaroane de conopidă prăjită și brânză cu crab Dungeness, Fierbinte Dungeness Crab Dip, și Salată De Crab Dungeness pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 F. topiți untul cu ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul, șalota și ardeiul roșu zdrobit uscat.
Adăugați crabi; se presara cu sare si piper.
Presărați 1 lingură de cimbru tocat și 1 lingură de pătrunjel tocat peste crabi. Se amestecă pentru a combina.
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți crabi până se încălzește, amestecând o dată, aproximativ 12 minute.
Folosind clești, transferați crabi pe platou.
Adăugați suc de portocale și coaja în aceeași tigaie; se fierbe până când sosul se reduce cu aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Sos de lingură peste crabi.
Se presară cu restul de 1 lingură de cimbru și 1 lingură de pătrunjel și se servește.
Acești crabi mari sunt apreciați pentru carnea lor dulce și fragedă. Sunt numite după Dungeness, Washington, unde au fost recoltate pentru prima dată comercial, dar sunt prinse în Oceanul Pacific tot drumul din Alaska până în Mexic.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.