Crab Dip este un pescatarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de carne de crab, brânză cremă philadelphia, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Pizza Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză, pansamentul și laptele într-un castron mic cu mixer electric la viteză mică până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă carnea de crab, ardeiul roșu, sucul de lămâie și pătrunjelul; acoperiți. Refrigerați cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.