Crab cremos cu scobitori de anghinare

Crab cremos cu scobitori de anghinare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crabul cremos cu scobitori de anghinare. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 199 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, carnea de crab, maioneza și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Fierbinte și Cheesy Spanac Anghinare Dip cu Dippers Pizza, Cremă Caramel Mere Dippers, și Pesto cremos cu dippers prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați anghinare cu susul în jos într-un coș cu aburi; așezați coșul într-o cratiță peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 25-35 de minute sau până când sau până când frunzele din apropierea centrului se scot ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scoateți anghinarea din Coș. Invertiți anghinarea pentru a se scurge timp de 10 minute; la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
3
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul, ceapa, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute; amestecați crabul. Acoperiți și răciți câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Chiar înainte de servire, transferați scufundarea crabului într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Îndepărtați frunzele de anghinare pentru a le folosi ca scufundări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Girard Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Girard Chardonnay
Girard Chardonnay
Aromele sugerează plăcintă proaspătă de mere a La mode, cu note de scorțișoară și vanilie. Pe gust, aciditatea strălucitoare este echilibrată de aromele de mere, pere și mandarine, amestecate cu note de condimente de Crăciun.Amestec: 100% Chardonnay
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista