Dacă vrei să adaugi mai multe rețete sudice în cutia ta de rețete, copturile de pui prăjit picant ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 4 porții. Pentru 1,18 dolari per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine , 33 g de grăsimi și un total de 562 de calorii . Doar câteva persoane au preparat această rețetă, iar 2 ar spune că a fost perfectă. Merge bine ca fel principal. Dacă ai la îndemână pudră de curry, sare și piper kosher, făină și alte câteva ingrediente, o poți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute . Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 56% , ceea ce este destul de bine. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pui prăjit extra crocant coreean cu glazură dulce-picantă , Pui prăjit picant cu sos dulce-chili și Găluște de cartofi picante acoperite cu aluat, Aloo Bonda .
Instrucțiuni
1
Urmărește cum se prepară această rețetă.
2
Pui: Condimentați puiul pe toate părțile cu sare și piper, după gust, și puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă de 4 litri. Într-un bol mic, amestecați laptele bătut, pudra de curry și ardeiul iute până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merișoare (decongelate, Dacă Sunt Congelate)
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ceapă Roșie Tocată, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Turnați amestecul de lapte bătut peste pui și închideți punga. Dați la frigider timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Ceapă Roșie Tocată, Pentru Servire
4
Panare: Într-un bol mediu, amestecați făina, pesmetul, boiaua de ardei, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Semințe De Dovleac Neprăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
5
Într-o cratiță mare cu fund gros, turnați suficient ulei cât să o umpleți aproximativ 1/3 din capacitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Încălziți la foc mediu până când un termometru pentru prăjit introdus în ulei atinge 160°C. (Dacă nu aveți un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 2 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți puiul din marinadă, lăsând excesul să se scurgă și încorporați-l în amestecul de făină. Prăjiți câte 2-3 bucăți odată, până se rumenesc și sunt gătite complet, aproximativ 6-7 minute, în funcție de mărimea copturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tobe De Pui
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ceapă Roșie Tocată, Pentru Servire
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
8
Scurgeți pe prosoape de hârtie și presărați cu sare.