Cozi de boi în sos de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 6 porții cu 1365 calorii, 71G de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $ 7.14 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de frunze de dafin, făină, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 85%. Încercați Vin Fiert Oxtails, Vin roșu-cozi de boi înăbușite, și Cozi De Boi Înăbușite Și Paste De Vin Roșu De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se fierbe vinul roșu într-o cratiță mare la foc mediu-mare până se reduce la jumătate. Între timp, combinați făina, praful de usturoi, praful de ceapă, sarea și piperul într-un castron mare. Dragați coada de bou în făina condimentată și scuturați excesul; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Oxtail
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu-mare. Rumeniți coada de bou pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Scoateți cozile de boi din tigaie și dați deoparte. Întoarceți focul la mediu-scăzut și topiți încă 1 lingură de unt în tigaie. Se amestecă șalotele, usturoiul, ceapa, morcovii și țelina. Gatiti si amestecati pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 10 minute. Se amestecă cimbrul, frunza de dafin, pătrunjelul, bulionul de vită și vinul roșu redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Oxtail
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Așezați coada de bou rumenită deasupra legumelor într-un singur strat, apoi dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Oxtail
6
Acoperiți cu un capac bine fixat sau folie de aluminiu, apoi coaceți în cuptorul preîncălzit până când coada de bou este foarte fragedă și aproape că cade de pe os, 3 până la 3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Odată ce coada de bou este fragedă, scoateți carnea într-un vas de servire, acoperiți și păstrați la cald. Se strecoară lichidul de împletit rămas printr-o strecurătoare de plasă într-o cratiță. Se fierbe la foc mediu-mare până când sosul s-a redus la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Orz Alb Perlat
8
Bateti restul de 2 linguri de unt si turnati peste coada de bou pentru a servi.