Cowboy Chili

Cowboy Chili
Cowboy Chili este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 4 porții. Acest fel principal are 299 de calorii, 19 g de proteine și 19 g de grăsimi per porție. Pentru 1,09 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor americane. Această rețetă de la Taste of Home necesită bulion de vită, carne de porc la grătar, ardei gras și usturoi. Va fi un succes la evenimentul tău Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 64%. Încercați Cowboy Chili, Cowboy Chili și Spicy Cowboy Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când ardeiul este fraged crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Chili funcționează foarte bine cu Cava, Shiraz și Grenache. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Ai putea încerca Blanchard Perez Cava Brut. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Cava Brut
Blanchard Perez Brut este de culoare galben pai, cu pete verzi. Nasul este proaspăt și expresiv, cu arome primare de măr verde și pere, împreună cu nuci uscate și note de pâine proaspătă coaptă. În gust, notele de fructe coapte cu caracter expresiv de citrice sunt însoțite de o notă de ierburi mediteraneene. Aciditatea, greutatea și textura echilibrate au ca rezultat un final lung și plin de viață. Acest vin spumant are echilibrul perfect de uscăciune, bule și fructe pentru a îmbogăți orice experiență culinară. Este o alegere fantastică de servit alături de legume, creveți și crustacee, sau delicioasă de la sine! Amestecul: 33% Macabeo, 33% Xarel-lo, 34% Parellada
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Revista