Covrigi răsuciți cu șuncă cu baie de bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați covrigi răsuciți cu șuncă cu bere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 80 de calorii. Această rețetă servește 24 și costă 27 de cenți pe porție. Un amestec de șuncă, grisine, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Șuncă și brânză Pinwheels Meal Prep cu Dip Ranch de casă, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți foaia mare de biscuiți cu scurtare sau pulverizați cu spray de gătit. Desfaceți aluatul de pâine; separați în 12 grisine.
Tăiați fiecare pâine pe lungime în jumătate.
Pe suprafața de lucru, rulați fiecare bucată de aluat în frânghie de 9 inci.
Tăiați fiecare felie de șuncă în 4 benzi egale. Înfășurați 2 bucăți de șuncă în jurul fiecărei frânghii (într-un model de trestie de bomboane). Legați fiecare frânghie într-un nod liber.
Coaceți 10 până la 13 minute sau până când se rumenesc deasupra și se rumenesc jos.
Între timp, într-un castron mic cu microunde, bateți crema de brânză, berea și maioneza cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Se amestecă amestecul de brânză. Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim 1 până la 2 minute, amestecând o dată, până când este încălzit.