Covrigi cu șuncă și Elvețieni

Covrigi cu șuncă și Elvețieni
Covrigii cu șuncă și elvețieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 28 de porții cu 125 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie preactivă, făină, șuncă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Încercați Covrigi cu șuncă și Elvețieni, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 1 1/2 căni de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F), drojdia și agave într-un castron. Puneți deoparte 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un robot de bucătărie echipat cu lama de aluat, pulsați făina integrală de grâu, 2 căni de făină universală și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De GrâuFăină Integrală De Grâu
Sare De MareSare De Mare
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați 1 ou și amestecul de drojdie și pulsați la intervale de 10 secunde până când aluatul se reunește, aproximativ 3 impulsuri. Întoarceți-vă pe o scândură făinoasă. Frământați de 10 până la 12 ori, adăugând până la 3/4 cană mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
4
Tăiați aluatul în 4 porții egale; acoperiți cu un prosop curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Pe o placă făinoasă, întindeți o bucată de aluat într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci, gros de 1/4 inci, cu o latură mai scurtă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Întindeți 1 lingură de muștar pe mijlocul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
7
Se presară cu 1/4 cană de brânză elvețiană. Îndoiți treimea inferioară a aluatului peste brânză, apoi presărați încă 1/4 cană de brânză elvețiană, 1/3 cană de șuncă și 2 linguri de arpagic peste partea pliată. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste brânză, șuncă și arpagic. Rulați aluatul într-un dreptunghi de 14 pe 11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
AluatAluat
șuncășuncă
8
Tăiați în șapte benzi de 11 pe 2 inci.
9
Pe rând, ciupiți marginile lungi tăiate ale fiecărei benzi împreună și rotiți-vă într-o frânghie de 12 inci cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Transferați frânghia pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Prindeți capetele și aduceți-le unul spre celălalt, formând o formă de U, apoi traversați capătul stâng peste capătul drept pentru a face o formă de covrig. Treceți din nou capătul stâng peste dreapta pentru a face o răsucire în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Repetați cu restul de 3 bucăți de aluat și restul de muștar, brânză, șuncă și arpagic, distanțând covrigii la 3 inci. Lăsați deoparte timp de 10 până la 15 minute; Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
MuștarMuștar
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
AluatAluat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Bateți oul rămas într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Ungeți covrigii cu oul; se presară cu sare de mare afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Sare De MareSare De Mare
OuăOuă
14
Coaceți până se rumenesc, 16 până la 18 minute, verificând covrigii la fiecare 5 minute pentru a evita coacerea excesivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CovrigiCovrigi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Fotografie de Victor Schrager
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții28
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista