Covrig popcorn pătrate

Covrig popcorn pătrate
Covrig popcorn pătrate ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 188 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți marshmallow, popcorn, covrig și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, care nu este atât de super. Încercați Strawberry Covrig Squares, Strawberry Covrig Squares, și Toffee covrig m & m ' s Popcorn pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți marshmallows într-o cratiță și topiți, amestecând continuu. Se amestecă floricele și covrigii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se toarnă într-o tavă de copt de aproximativ 23 x 33 cm tapetată cu pergament de copt și se răcește pentru a se seta.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Tăiați în pătrate cu un cuțit ascuțit pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sparkling rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Popcorn. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Martini & Rossi Sparkling ros nr. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Martini & Rossi Trandafir Spumant
Inspirat de faimoasa regiune piemontană din Italia, MARTINI & ROSSI Sparkling rosul este un vin spumant roz elegant. Este fabricat dintr-o varietate de struguri, care sunt presate delicat pentru a păstra aromele distinctive, evocatoare și culoarea frumoasă.Acest vin spumant frumos, cu o aromă ispititoare și note delicate de zmeură și trandafir sălbatic, se dovedește un aperitiv excelent sau pentru un picnic cu prietenii. 
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Revista