Covrig Caramel Shortbread Baruri
Covrig Caramel Shortbread baruri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 8 porții cu 322 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină, extract de vanillan, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Covrig-Baruri Shortbread, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Unt de arahide Caramel Shortbread baruri {milionar baruri} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Căptușiți o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă sau tapetați cu folie obișnuită și pulverizați cu spray de gătit.Pulsează 1 3/4 căni de covrigi într-un robot de bucătărie până se pudrează. Măsurați 1/2 cană și puneți-l într-un castron mic. Se amestecă făina și praful de copt.
Transferați 1 1/2 căni de covrigi rămase în robotul de bucătărie și pulsați de câteva ori până când este grosier chopped.In un bol de amestecare folosind un mixer electric, bateți untul și zahărul până devin palide și pufoase. Reduceți viteza la minim și bateți în vanilie și gălbenuș de ou.
Adăugați amestecul de covrig-făină și amestecați până se combină.
Se amestecă în aproximativ 1/2 cană de covrigi tocați.Apăsați aluatul uniform în tigaie și apăsați deasupra aproximativ 1/2 cană din covrigii rupți.
Coaceți pâinea scurtă pe raftul central timp de 25 până la 30 de minute sau până când se rumenesc în jurul marginilor și se așează în centru.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați pâinea scurtă să se răcească aproximativ o oră.Între timp, puneți la microunde bucățile de caramel cu laptele la mare timp de aproximativ 25 de secunde. Amestecați bine și stropiți rapid caramelele topite peste bare (este în regulă dacă sunt încă calde în acest moment). Rupeți încă câțiva covrigi și apăsați bucăți de covrig peste stropi de caramel.
Lăsați barele să stea în continuare până când barele sunt complet reci și caramelul s-a întărit.Prindeți folia și ridicați barele din tigaie. Așezat pe o tăietură și cu un cuțit de bucătar, tăiat în 8 bare.