Covrig Baghete

Covrig Baghete
Baghete covrig ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 109 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de acoperire cu bomboane de vanilie, bomboane de mentă, covrigi de băț și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Covrig Baghete, Ușor Rainbow Covrig Baghete, și Covrig Baghete Magice-Halloween / Ziua De Nastere Fun.

Instrucțiuni

1
Topiți acoperirea cu bomboane într-o cană de măsurare cu 2 căni cu microunde la putere mare (100%) de la unu la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până la netezire. Scufundați fiecare covrig în acoperire cu bomboane pentru a acoperi jumătate din covrig.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Se presară cu bomboane zdrobite. Stați fiecare covrig, acoperit cu fața în sus, într-un pahar până când acoperirea cu bomboane se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista