Cotlete de vițel umplute cu Fontina, Pancetta și porcini și servite cu mazăre fiartă și morcovi

Cotlete de vițel umplute cu Fontina, Pancetta și porcini și servite cu mazăre fiartă și morcovi
Cotletele de vițel umplute cu Fontina, Pancetta și porcini și servite cu mazăre fiartă și morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $10.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 82G de proteine, 75g de grăsime, și un total de 1212 calorii. Mergeți la magazin și ridicați vin, stoc de pui, ciuperci cremini și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Halibut fiert servit în caserolă cu mazăre a La Francaise, Morcovi Cu Mazăre Și Pancetta, și Piept De Vițel Fiert Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare până aproape de fumat. Căutați cotletele pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți-le în cuptor și continuați să gătiți timp de 5 până la 7 minute pentru o coacere medie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți cotletele pe o farfurie.
4
Scoateți din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime și puneți-le la foc mare pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați vinul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați stocul și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Se adaugă cimbru proaspăt și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
9
Așezați cotletele pe o farfurie și turnați sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Pentru mazăre și morcovi: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre și MorcoviMazăre și Morcovi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Topiți untul într-o tigaie cu sos mediu la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați morcovii și usturoiul și gătiți până când morcovii sunt ușor înmuiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
13
Adăugați stocul și cimbrul, acoperiți tigaia și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Puneți morcovii în cuptor și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Scoateți capacul și continuați să gătiți timp de 10 până la 15 minute, adăugați mazăre în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
16
Feliați o fantă orizontală în partea laterală a fiecărei cotlete.
17
Așezați 2 felii de fontina, 1 felie de pancetta și un sfert din ciuperci în fiecare deschidere. Condimentează fiecare cotlet pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Brânză FontinaBrânză Fontina
18
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
19
Feliați ciupercile în felii groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
21
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
22
Adăugați usturoiul și cimbrul și continuați să gătiți timp de 2 minute. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista