Cotlete de vițel la grătar cu sos crud

Cotlete de vițel la grătar cu sos crud
Cotlete de vițel la grătar cu sos crud este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 216 calorii. Pentru 2,19 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, frunze, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93%, ceea ce este remarcabil. Cotletele de vițel la grătar cu sos de roșii prosciutto, cotletele de vițel la grătar și radicchio cu sos de lămâie-capere și cotletele de vițel la grătar cu lămâie și pătrunjel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Intr-un castron combina rosiile, busuiocul, patrunjelul, ceapa rosie, sarea, piperul, otetul balsamic si aproximativ 2 linguri ulei de masline extravirgin. Lăsați roșiile să stea timp de 10 minute, astfel încât sarea să dispară sucul roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în 8 Felii, Fiecare Felie Tăiată în 1/2Tăiați în 8 Felii, Fiecare Felie Tăiată în 1/2
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încingeți o tigaie de grătar sau un grătar de exterior la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Stropiți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
4
Puneți cotletele pe farfurie și turnați uleiul de măsline extravirgin folosind un clește și condimentați ambele părți din belșug cu sare și piper. Odată ce tigaia sau grătarul este fierbinte, adăugați cotletele și gătiți pe prima parte timp de 5 minute. Rezistați tentației de a muta cotletele, vreți semne frumoase la grătar și o crustă bună pe ele. Înainte de a răsturna cotletele, reduceți căldura la mediu sau mutați cotletele puțin în lateral pe un grătar în aer liber pentru o căldură mai indirectă. Întoarceți-le și gătiți-le pe a doua parte timp de 7 până la 8 minute, îndepărtați cotletele și lăsați-le să se odihnească acoperite cu o bucată de folie de aluminiu la cort aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Odată ce cotletele sunt fierte și odihnite, adăugați spanacul și măslinele la roșii și amestecați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
6
Serviți salata pe sau alături de cotlete și scoateți o lingură din sucul balsamic de roșii de pe fundul bolului de salată pentru a acoperi fiecare cotletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista