Cotlete de vițel la grătar cu sos crud

Cotlete de vițel la grătar cu sos crud
Cotlete de vițel la grătar cu sos crud este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 216 calorii. Pentru 2,19 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de măsline, frunze, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93%, ceea ce este remarcabil. Cotletele de vițel la grătar cu sos de roșii prosciutto, cotletele de vițel la grătar și radicchio cu sos de lămâie-capere și cotletele de vițel la grătar cu lămâie și pătrunjel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Intr-un castron combina rosiile, busuiocul, patrunjelul, ceapa rosie, sarea, piperul, otetul balsamic si aproximativ 2 linguri ulei de masline extravirgin. Lăsați roșiile să stea timp de 10 minute, astfel încât sarea să dispară sucul roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în 8 Felii, Fiecare Felie Tăiată în 1/2Tăiați în 8 Felii, Fiecare Felie Tăiată în 1/2
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încingeți o tigaie de grătar sau un grătar de exterior la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Stropiți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
4
Puneți cotletele pe farfurie și turnați uleiul de măsline extravirgin folosind un clește și condimentați ambele părți din belșug cu sare și piper. Odată ce tigaia sau grătarul este fierbinte, adăugați cotletele și gătiți pe prima parte timp de 5 minute. Rezistați tentației de a muta cotletele, vreți semne frumoase la grătar și o crustă bună pe ele. Înainte de a răsturna cotletele, reduceți căldura la mediu sau mutați cotletele puțin în lateral pe un grătar în aer liber pentru o căldură mai indirectă. Întoarceți-le și gătiți-le pe a doua parte timp de 7 până la 8 minute, îndepărtați cotletele și lăsați-le să se odihnească acoperite cu o bucată de folie de aluminiu la cort aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Odată ce cotletele sunt fierte și odihnite, adăugați spanacul și măslinele la roșii și amestecați pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Serviți salata pe sau alături de cotlete și scoateți o lingură din sucul balsamic de roșii de pe fundul bolului de salată pentru a acoperi fiecare cotletă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista