Cotlete de porc în sos de cremă de ciuperci sărate
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc în sos de cremă de ciuperci sărate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 507 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, cotlet de porc, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt grecesc congelat cu zmeură cu ciocolată neagră ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Cu Sos De Cremă De Ciuperci-Conținut Scăzut De Carbohidrați, Cotlet de porc cu smântână și sos de ciuperci, și Cotlet De Porc Cu Umplutură De Ciuperci Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare și piper condimentate.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați cotlet de porc; gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți Cotletele de porc din tigaie; pus deoparte.
În aceeași tigaie, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei la foc mediu.
Adăugați ceapa și ciupercile; gatiti 3 minute, amestecand frecvent.
În cupa de măsurare, amestecați bulionul de pui și amidonul de porumb; se adaugă în tigaie.
Se încălzește până la fierbere. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie; puneți o parte din sos peste carne de porc. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Se amestecă iaurtul până se omogenizează bine; gatiti la foc mic doar pana se incalzeste.
Se servește cu orez sau paste.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.