Cotlete de porc suculente

Cotlete de porc suculente
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, Cotletele de porc suculente ar putea fi o rețetă minunată fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap de încercat. Pentru 2,84 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 715 de calorii. Această rețetă este pe placul a 17 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal accesibil. Mergeți la magazin și cumpărați oțet, sos hoisin, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ cotlete de porc cu hickory la grătar, carne de porc suculentă la grătar și muschi de porc suculent la grătar.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul hoisin, oțetul, zahărul brun și sosul de soia într-un castron mediu. Înmuiați fiecare cotlet de porc în amestec și puneți-l într-o tavă de copt puțin adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Cereale Crocant De Orez Cu Aromă De CiocolatăCereale Crocant De Orez Cu Aromă De Ciocolată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Legume Crude Pentru Scufundare (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru Scufundare (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/3 Cani De Nuci Macinate1-1/3 Cani De Nuci Macinate
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
2
Deasupra se toarnă orice sos rămas. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
4
Cotleți de porc neacoperiți până când sosul se transformă într-o glazură și carnea este gătită, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
Ghimbir Murat, 1 Borcan Mic De SticlăGhimbir Murat, 1 Borcan Mic De Sticlă
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista