Smokin ' cotlete de porc la gratar este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 363 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți chipotle chile în adobo, pudră de chipotle, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până iaurt simplu degresat ai putea urma acest curs principal cu Iaurt De Var ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Smokin ' Chipotle Tocană De Porc, Cotlet de porc de țară la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, și Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.