Cotletul de porc Chipotle de arțar la grătar este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 3424 calorii, 444g de proteine, și 142g de grăsime per portie. Pentru $ 34.17 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, cotlete de cotlet de porc, crupe de gouda și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare includ Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe crupe Gouda afumate, Cotlet de porc Chipotle de arțar la grătar pe crupe Gouda afumate, și Chipotle Var Marinat Cotlet De Porc La Gratar.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Bateți împreună primele 3 ingrediente; rezervați jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Presărați cotletul de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cotlet De Porc
4
Grătar de porc, acoperit cu capac de grătar, 9 minute pe fiecare parte sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 155, lipind cu jumătate rămasă din amestecul de sos de grătar în ultimele 5 minute de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și stropiți cu amestecul de sos de grătar rezervat.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.