Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de porumb

Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de porumb
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc cu aragaz lent cu umplutură de porumb ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de ceapă, porumb de miez, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlete de porc cu aragaz lent, cu umplutură de pâine de porumb cu brânză, Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de merișor-pâine de porumb, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu umplutură de mere-cireșe.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumeneste; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Presărați carnea de porc cu sare condimentată. Într-un castron mare, amestecați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit. Lingura umplutura amestec în aragaz. Aranjați Cotletele de porc în 2 straturi peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista