Cotlete De Porc Aurii Mai Sănătoase

Cotlete De Porc Aurii Mai Sănătoase
Cotletele de porc aurii mai sănătoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 258 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime per portie. 99 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână piper, amidon de porumb, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Ușor și Cochet Crock Oală cotlet de porc-versiune mai sanatoasa!, Cotlete De Porc De Aur, și Cotlete De Porc De Aur pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți Cotletele de porc, uscați-le și condimentați cu sare și piper condimentate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Așezați-le într-un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Combinați ceapa, ciupercile și supa într-un bol mic separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă împreună și lingura peste cotlet.
6
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute. (Notă: timp ar putea fi mai puțin sau mai mult în funcție de grosimea de cotlet.) Cotlet de porc se face cu temperatura lor internă a ajuns la 160 de grade F (70 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se toarnă sosul într-o oală medie și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Bateți împreună amidonul de porumb și 1/2 cană de sos într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
9
Bateti in oala si fierbeti pana se ingroasa, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista