Cotlete De Miel Lipicioase Picante

Cotletele de miel lipicioase picante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 778 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $5.96 pe portie. 79 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, sos fierbinte, cotlet de miel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete De Miel Lipicioase Picante, Cotlete Picante De Miel La Grătar, și Cotlete De Miel Cu Sos Picant De Arahide.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F.
Prăjiți semințele de coriandru și fenicul într-o tigaie mică la o flacără medie, agitând la fiecare 30 de secunde pentru a nu arde. Odată ce au dat o aromă minunată și au transformat un ton mai întunecat, scoateți din tigaia fierbinte și răciți complet pe o farfurie. Apoi aruncați-le în râșnița de condimente și măcinați până la o pulbere fină.
Se amestecă condimentele cu iaurtul, pasta de roșii, ghimbirul, usturoiul, sosul fierbinte, zahărul brun, sarea, câteva măcinări sănătoase de piper negru proaspăt măcinat, oțet de mere și ulei. Gustă și condimentează în funcție de gustul tău.
Acoperiți fiecare cotlet cu marinada, frecându-l în carne și grăsime. Puteți marina peste noapte, câteva ore sau doar 30 de minute. Le-am făcut pe toate trei și are un gust minunat din toate punctele de vedere.
Coaceți cotletele într - un vas de copt de 9 x 13 inci până când mielul este gătit la mediu-rar sau după bunul plac, 15 până la 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească, tentat cu folie, timp de aproximativ 5 minute înainte de servire.