Cotletul de porc sărat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă qt, riesling, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Sărat, Cotlete De Porc Cu Saramură Guinness, și Cotlet De Porc Cu Saramură De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert cu sare kosher, semințe de muștar, zahăr, condimente de murat și usturoi și fierbeți 15 minute. Se răcește complet saramura, apoi se adaugă cotletele și se răcește, acoperite, 1 până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Decapare
Semințe De Muștar
Sare Kosher
Usturoi
Saramură
Zahăr
Apă
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Scoateți cotletele din saramură și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți cotletele în loturi, fără aglomerare, întorcându-se o dată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei 1 până la 2 linguri la un moment dat, după cum este necesar între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
5
Transferați cotletele într-o tigaie de prăjire și prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când un termometru citit instantaneu introdus orizontal 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 155 F, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Transferați cotletele într-un platou și lăsați-le să stea, acoperite slab, cu 5 minute înainte de servire (nu curățați tigaia).
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați orice sucuri de carne din platou împreună cu vin și bulion și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și serviți cu cotlete.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.