Cotlet De Porc Sărat
Cotletul de porc sărat este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă qt, riesling, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc Sărat, Cotlete De Porc Cu Saramură Guinness, și Cotlet De Porc Cu Saramură De Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert cu sare kosher, semințe de muștar, zahăr, condimente de murat și usturoi și fierbeți 15 minute. Se răcește complet saramura, apoi se adaugă cotletele și se răcește, acoperite, 1 până la 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Scoateți cotletele din saramură și uscați-le.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți cotletele în loturi, fără aglomerare, întorcându-se o dată, 3 până la 4 minute pe fiecare parte. (
Adăugați ulei 1 până la 2 linguri la un moment dat, după cum este necesar între loturi.)
Transferați cotletele într-o tigaie de prăjire și prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când un termometru citit instantaneu introdus orizontal 2 inci în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 155 F, 15 până la 20 de minute.
Transferați cotletele într-un platou și lăsați-le să stea, acoperite slab, cu 5 minute înainte de servire (nu curățați tigaia).
Puneți tigaia peste 2 arzătoare și adăugați orice sucuri de carne din platou împreună cu vin și bulion și deglazați fierbând la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maro, până când se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 4 minute. Condimentați sucurile de tigaie cu sare și piper și serviți cu cotlete.