Cotlet de porc sud-vest & orez este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 481 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte Colby & Monterey Jack brânzeturi, fasole, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Sud-Vest, Cotlet De Porc De Vară De Sud-Vest, și Aragaz Lent Cotlet De Porc Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti ardeii si ceapa in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent. Între timp, frecați ambele părți ale cotletelor cu condimente combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cotletele în tigaie; gatiti 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați fasole și roșii; acoperi. Gatiti la foc mediu-mic 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
4
Top cotlet cu brânză; gatiti, acoperit, 2 pana la 3 min. sau până când cotletele sunt gata (145F) și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
5
Se ia de pe foc.
6
Lăsați să stea 3 min. înainte de a servi cotlete și amestec de legume peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.