Cotlet De Porc Sud-Vest Și Orez
Cotlet de porc sud-vest & orez este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 481 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați lapte Colby & Monterey Jack brânzeturi, fasole, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Sud-Vest, Cotlet De Porc De Vară De Sud-Vest, și Aragaz Lent Cotlet De Porc Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ardeii si ceapa in tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent. Între timp, frecați ambele părți ale cotletelor cu condimente combinate.
Adăugați cotletele în tigaie; gatiti 2 pana la 3 min. pe fiecare parte sau până se rumenesc uniform pe ambele părți.
Adăugați fasole și roșii; acoperi. Gatiti la foc mediu-mic 5 min.
Top cotlet cu brânză; gatiti, acoperit, 2 pana la 3 min. sau până când cotletele sunt gata (145F) și brânza este topită.
Lăsați să stea 3 min. înainte de a servi cotlete și amestec de legume peste orez.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.