Cotlet De Porc Saltimbocca
Cotlet de porc Saltimbocca ia în jur 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 599 calorii, 55g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru 4,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cotlet de porc tăiat în centru, suc de lămâie, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cotlet de porc Saltimbocca cu spanac fiert, Saltimbocca De Porc, și Saltimbocca de porc cu mazăre.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. condimentați carnea de porc cu sare și piper. Acoperiți fiecare cotlet cu o frunză de salvie, apoi înfășurați în 2 felii prosciutto.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele, cu partea de salvie în jos și gătiți, rotind o dată, până când prosciutto este crocant, 8 până la 10 minute.
Transferați pe o foaie de copt, rezervând tigaia și prăjiți până când un termometru introdus lateral în centrul unei cotlete înregistrează 145 de grade F, aproximativ 8 minute. Acoperiți fiecare cu o felie de provolone; reveniți la cuptor până când brânza se topește, 1 până la 2 minute. Între timp, puneți spanacul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură de apă și un vârf de sare. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde până se ofilesc, 3 minute; scurgeți.
Stropiți cu jumătate din sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Încălziți tigaia rezervată la foc mediu; adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 3 minute.
Adăugați bulionul și fierbeți până se reduce la jumătate. Se amestecă sucul de lămâie rămas și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți carnea de porc între farfurii; stropiți cu sosul de șalotă.
Se servește cu pene de spanac și lămâie.
Fotografie de Christopher Testani
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 67 de dolari.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.