Cotlet De Porc Saltimbocca

Cotlet De Porc Saltimbocca
Cotlet de porc Saltimbocca ia în jur 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 599 calorii, 55g de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru 4,79 USD pe porție, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți cotlet de porc tăiat în centru, suc de lămâie, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Cotlet de porc Saltimbocca cu spanac fiert, Saltimbocca De Porc, și Saltimbocca de porc cu mazăre.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. condimentați carnea de porc cu sare și piper. Acoperiți fiecare cotlet cu o frunză de salvie, apoi înfășurați în 2 felii prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
ProsciuttoProsciutto
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
Adăugați cotletele, cu partea de salvie în jos și gătiți, rotind o dată, până când prosciutto este crocant, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Transferați pe o foaie de copt, rezervând tigaia și prăjiți până când un termometru introdus lateral în centrul unei cotlete înregistrează 145 de grade F, aproximativ 8 minute. Acoperiți fiecare cu o felie de provolone; reveniți la cuptor până când brânza se topește, 1 până la 2 minute. Între timp, puneți spanacul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, 1 lingură de apă și un vârf de sare. Acoperiți cu folie de plastic și cuptor cu microunde până se ofilesc, 3 minute; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
ProvoloneProvolone
2/3 Cană De Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)2/3 Cană De Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Caramele și Tootsie Roll MidgeesCaramele și Tootsie Roll Midgees
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
5
Stropiți cu jumătate din sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
6
Încălziți tigaia rezervată la foc mediu; adăugați șalota și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Adăugați bulionul și fierbeți până se reduce la jumătate. Se amestecă sucul de lămâie rămas și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți carnea de porc între farfurii; stropiți cu sosul de șalotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De LacFile De Păstrăv De Lac
Topping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, OptionalTopping Batut, Menta Proaspata Si Coaja De Lamaie, Optional
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, InmuiatUnt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata1/4 Cana Ciocolata Neindulcita Tocata
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
8
Se servește cu pene de spanac și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2/3 Cană De Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)2/3 Cană De Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
9
Fotografie de Christopher Testani

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Flowers Sea View Ridge Estate Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 67 de dolari.
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Flori Vedere La Mare Ridge Estate Pinot Noir
Culoare roșu intens cu jantă de cărămidă. Aromele sunt florale și fructe dominante constând din zmeură și cireșe bing cu subtilindicii de cedru, ienibahar și anason. Întregul element de cluster oferă spiciness pe cerul gurii cu textura netedă șiindicii de mineralitate care duc la un finisaj persistent condus de acid.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista