Cotlet de porc prăjit la tigaie cu varză cremoasă și mere

Cotlet de porc prăjit la tigaie cu varză cremoasă și mere
Cotletele de porc prăjite la tigaie cu varză cremoasă și mere sunt un fără gluten și primar rețetă cu 27 de porții. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 145 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Dacă aveți la îndemână slănină afumată cu măr, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Cotlet de porc cu varză cremoasă și mere, Cotlet de porc cu varză și mere, și Cotlet de porc, varză și mere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții27
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista