Cotlet de porc prăjit cu varză de Bruxelles, ceapă eșalotă, usturoi

Cotlet de porc prăjit cu varză de Bruxelles, ceapă eșalotă, usturoi
Cotlet de porc prăjită cu varză de Bruxelles, ceapă eșalotă, usturoi este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 156 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, ulei de măsline, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Ierburi Prăjite Cu Varză De Bruxelles, Fenicul, Mere Și, Varză de Bruxelles cu slănină, usturoi și ceapă eșalotă, și Varză de Bruxelles cu ceapă eșalotă, usturoi și roșii uscate la soare " ba.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un castron mediu, adăugați muștarul Dijon, muștarul granulat, coaja și sucul de la 1 din lămâi, cimbrul proaspăt și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Bateți împreună și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare și adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin în tigaie. Condimentați carnea pe toate părțile cu sare și piper, după gust și puneți cu grijă coapsa de porc în uleiul încins. Rumeniți carnea de porc, fără a o mișca, timp de 3 minute. Folosiți o pereche de clești de bucătărie sau 2 linguri mari, pentru a roti ușor, dar ferm, carnea de porc cu o rotație de 1/4 în ulei. Repetați acest proces întorcând carnea de porc la fiecare 3 până la 4 minute. Cel mai important lucru? Ai răbdare. Obțineți celelalte legume împreună pe măsură ce carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Carne De PorcCarne De Porc
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista