Cotlet De Porc Prăjit Cu Salvie Și Campion

Cotlet De Porc Prăjit Cu Salvie Și Campion
Cotletele de porc prăjite cu salvie și campion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $6.26 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 1005 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de o crenguță de pătrunjel, ceapă de primăvară, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 35 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Cotlet de porc cu pere prăjite, salvie și șalotă, Cidru de mere și salvie cotlet de porc prăjit cu unt maro Gorgonzola Polenta, și Cotlet De Porc Salvie pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista